O nas

inštalacije

Inštalacije Hren d.o.o.

Dobro ime gradimo že od leta 1998.
Obseg naše ponudbe je širok, usposobljeni smo za vzpostavitve sistemov ogrevanja, ki kot medij uporabljajo energijo sonca, UNP, ZP, ELKO, les, vgradnjo toplotnih črpalk (vsi mediji) in kotlov na bio maso, plinovodna omrežja (zunanja in notranja plinska instalacije, vodovodne in kanalizacijske instalacije, čistilne naprave, rekuperacije, klimatizacije, montažo in razvod bazenske tehnike, vključno z vsemi pripadajočimi avtomatizacijami in različnimi viri ogrevanje vode.
Nudimo tudi storitve v sklopu elektro inštalacij.
Pri svojem delu sledimo svetovnim smernicam uporabe zelene energije in čim manjšega obremenjevanja okolja.
Smo imetnik certifikata Instituta za varilstvo za gradnjo strojnih instalacij, certifikata Uspešna podjetja in obrtnega dovoljenja OZS.
Smo pogodbeni izvajalec podjetja Butan plin, d.d. in izvajalec dežurne službe za njihove odjemalce.
inženiring

Hren Inženiring d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno l. 2004 z namenom ponudbe dodatnih storitev s področja nizkih in visokih gradenj, zaradi dobrih povratnih informacij in poslovnih ponudb smo se odločili razširiti ponudbo z gradnjo stanovanjskih nepremičnin za trg.
Uspešno smo zaključili več gradbenih projektov, aktualno ponudbo si lahko ogledate v zavihku Objekti v gradnji.
V letu 2010 smo uspešno postavili našo prvo fotovoltaično elektrarno SE Hren 1, med našimi referencami lahko najdete tudi druge.
Za večja podjetja in nekaj zasebnikov že več let izvajamo storitve zimske službe na cestah parkiriščih in zasebnih zemljiščih.
Podjetje je imetnik Wienerbergerjevega certifikata za gradnjo s Porothermom.
Usmerjeni smo v gradnjo pasivnih in nizkoenergijskih hiš, z okolju prijaznimi materiali in čim manj obremenjujočimi postopki, kjer možno pa tudi s celovito vodno in električno samozadostnostjo.
Ponujamo celovite storitve – od začetnih arhitekturnih in geometrskih postopkov, do končne prodaje in prenosa lastništva.
Z ustreznim številom usposobljenih zaposlenih in zadostno mehanizacijo lahko pristopimo k izvedbi vsakega projekta.
na koncu

Zakaj izbrati nas?

Smo prilagodljivi, redno spremljamo novosti na področju gradbeništva in strojnih instalacije, pri delu uporabljamo materiale, ki so okolju kar najbolj prijazni, cenovno ugodni in visoko kvalitetni.
Bogat nabor izkušenj pridobljen v več kot 15-ih letih poslovanja, sodelovanje z vrhunskimi dobavitelji in poslovnimi partnerji z inženirskim znanjem strojništva in gradbeništva in edinstveno možnostjo sodelovanja pri testiranju sistemov, nas postavlja v vrh ponudnikov.
Vsi naši zaposleni so strokovno usposobljeni, razpolagamo z lastno gradbeno mehanizacijo in smo vedno dosegljivi.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.