Dvostanovanjska hiša Žalna

DVOSTANOVANJSKA HIŠA ŽALNA

V vasi Žalna, nekaj kilometrov iz Grosuplja, pripravljamo zemljišče za pričetek gradnje dvostanovanjske hiše .

Žalna šteje 333 prebivalcev in leži na severnem robu majhnega kraškega Žalskega polja. Večji del naselja leži na vzhodu okrog železniške postaje (Velika Žalna), manjši pa na zahodu okrog župnijske cerkve sv. Lovrenca iz 17. stoletja (Mala Žalna).

Kot že napisano je Žalna oddaljena le nekaj minut vožnje od Grosupljega, kjer so na voljo vse ugodnosti mestnega življenja, v samem naselju pa sta obnovljena šola, vrtec in urejen lokalni avtobusni promet, kot tudi železniška povezava z Ljubljano in Novim mestom.

Tudi pri gradnji tega objekta bomo upoštevali vse standarde pasivne gradnje in zgradili energetsko varčen objekt (razred A1) s sodobnimi in visoko kvalitetnimi materiali, talno ogrevanje s toplotnimi črpalkami »zrak- voda« in letvenimi radiatorji z električnim grelcem za prehodna obdobja,  aktivnim ohlajevanjem s konvektorji in prisilnim prezračevanjem z rekuperacijo.

Na voljo bo enota v pritličju S1 in enota v nadstropju S2, obe v velikosti 144,5 m2 , z ločenima vhodoma in vsemi merilnimi mesti.

Predviden pričetek gradnje bo v maju 2017.

Za dodatne informacije smo na voljo na kontaktnih številkah in e-naslovih.

Prerez in tloris

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.